Itovi + Bioresonantie Consult

Een I+B consult is gericht op het meest actuele probleem van ieder mens. Soms ervaren we een gevoel van onbehagen maar kunnen we niet direct de vinger leggen op de oorzaak van het probleem. De Itovi is een lichaamscanner die op zoek gaat naar frequenties die uit balans zijn. Op basis daarvan worden aromatherapie middelen geadviseerd die een diepe werking hebben op lichaam en geest.

Door bioresonantie toe te voegen wordt het lichaam optimaal voorbereid om het middel wat door de Itovi wordt geadviseerd zijn werk te laten doen. Zo wordt er een optimaal effect behaald voor hetgeen wat op dat moment het belangrijkste is om aan te pakken.

Als gevolg daarvan kan worden ervaren:

  • Meer energie
  • Positievere kijk op het leven
  • Een algemeen gevoel van welbehagen
  • Een verhoogde weerstand tegen seizoensperikelen
  • Een beter slaappatroon
  • Verminderde stress

Door een frequente herhaling van de behandeling (1 of 2 maandelijks) kunnen grotere gezondheidsdoelen worden ondersteund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *