MCCR (Multiple Channeled Card Reading)

Na een bijna dood ervaring in November 2022 zijn er deurtjes in mijn ziel op een kier gaan staan. Die kiertjes hebben zo veel informatie binnen gelaten dat ik begrijp waarom ik zo lang kunstmatig heb geprobeerd die deurtjes dicht te houden. De deurtjes staan inmiddels wat verder open, genoeg om licht uit de andere kamers binnen te laten. Ik ben op het punt gekomen dat ik de deurtjes zichzelf laat bedienen.

Wat er binnen komt zijn onverklaarbare impulsen die me dingen laten doen waarvan het belang of de impact nog niet duidelijk is. Wel duidelijk is dat dit niet zo belangrijk is en of ik de successen in dit leven ga mee maken is irrelevant. Aan mijn lichtzijde staat inmiddels een rij van hulp aan mijn schouder. Als ik ze vraag hoe veel het er zijn varieert het getal maar tot nu toe viel het steevast tussen de 300 en 325. 

Het heeft me doen begrijpen dat de kleinste dingen die ik doe groot zijn ook al zou ik daar nooit wat van zien. Het collectief vraagt aan het collectief en mijn individu staat los van de deur die ik zelf ben geworden in het grote geheel. 

Een reeks van impulsen hebben er toe geleid dat ik de ruim 100 kaartendecks die al jaren liggen te wachten met een pendel te lijf ben gegaan. Zonder verwachting van het resultaat kwam het tot 10 kaartendecks die een rol spelen in het verhaal van nu, gericht op een persoon, situatie, plaats of wat dan ook. 

MCCR vertelt jouw meest actuele verhaal waarin ik simpelweg de deur ben die het licht binnen laat. 10 kaarten vertellen een verhaal met een direct toepasbare boodschap gericht op jouw vooruitgang, laat je verrassen.